Go to Top

Referenssit

autokoulunsuorittan

Oppimateriaaleja vuodesta 1995

Olemme tuottaneet oppimateriaaleja suomalaisille autokouluille jo vuodesta 1995. Näiden vuosien aikana olemme, yhdessä asiakkaidemme kanssa,  auttaneet jo yli 100 000 oppilasta saamaan ajokortin. Kaikkiaan yli 200 autokoulua tai oppilaitosta ympäri Suomea käyttää opetusmateriaalejamme.

Kelpo Kuski AAA

Olemme on käyttäneet Kelpo Kuskin oppimateriaalia alusta lähtien. Materiaali on helppokäyttöistä ja selkeää, antaen opettajalle riittävän liikkumavaran sisällön suhteen. Videoita on sopivasti ja ne elävöittävät hyvin oppitunnin kulkua. Materiaali on muokattavissa omiin tarpeisiin sopivaksi ja kulkee myös aina mukana. Asiakkaille suunniteltu sähköinen oppikirja on kerännyt paljon kehuja, selkeyden, käytön ja sisällön osalta. Sähköinen oppikirja on aina mukana ja käytettävissä yhdessä webauton oppimisympäristön kanssa. Liikennekoulu Drivenin ja KelpoKuskin yhteistyö tulee jatkumaan tulevinakin vuosina.

Esa Uusitalo, autokouluyrittäjä/liikenneopettaja, Liikennekoulu Driven Oy

Ei tarvitse raahata mukana, ympäristöystävällisempää ja voi missä tahansa ja milloin tahansa lukea.” ”you can not find time to read hale book but it is easy to read by using electic studymaterial” ”Koska se (sähköinen oppikirja) on tätä päivää ja helpommin alkais koneelta lukee kun ottaa se kirja tuolta kirjahyllystä.” ”Nykyään kaikki on kehittynyttä, sähköinen oppiminen on mielenkiintoisempaa” ”Opiskelijaikäisillä on usein jo valmiiksi oppikirjoja aivan tarpeeksi joten sähköinen tuntuu helpommalta. ” ”Sähköinen oppikirja on aina siellä missä minäkin ja vaivaton käyttää. Mieluummin luen autokoulun teoriaopetusta tabletilla bussimatkalla kuin ronttaan painavaa kirjaa mukanani eri paikkoihin. ” ”Sähköinen oppikirja on yllättävän helppokäyttöinen ja selkeä.

Autokoululaisen sähköisestä oppikirjasta sanottua, Webauton asiakaskysely

Asiakkaitamme

drivingteam_kuopioepic autokoulu  ajokoulutuskeskuslogodemoon_logo (2) haagn_logo
bestdrivers
driveneseduajoinfoekaautokouluHappy Driversaarreon_logo hämon_logo (2)Prodrivers pkky sskky stadin_ammattiopisto raumanautokoulu sao ylasavoon_logo (2) vspon_logo (2) vinkkarikuljettajaxturunen