Go to Top

Kelpo Kuski uutisia

Klikkaa otsikoita nähdäksesi sisällön. Muista seurata meitä myös Facebookissa!

Mitä ovat verkkotunnit?

Alla olevalta videolta selviää, mitä ovat verkkotunnit ja mitä hyötyä niistä on autokoululle. EAS ja RTK verkkotunnit saat käytöösi Webauton kautta. Kelpo Kuski PRO -kurssin julkaisua on siirretty myöhempään syksyyn. Ilmoitamme julkaisusta näillä sivuilla, uutiskirjeessä ja Facebookissa.

Suuria uudistuksia 1.7.2018 alkaen

Uusi ajokorttilaki on täällä ja se on pitänyt koko alan varpaillaan. Nyt on kuitenkin aika katsoa eteenpäin kohti uusia mahdollisuuksia. Lakimuutos on merkinnyt suuria muutoksia myös Kelpo Kuskilla. Tässä muutama asia joka on muuttunut Heinäkuussa 2018: Oppikirjat ovat uudistuneet täysin ja noudattavat Webauto-opetussuunnitelmaa. Uudet oppikirjat on optimoitu toimimaan erityisesti mobiilaitteilla. Uudet oppituntimateriaalit turvallisuus- ja riskientunnistamiskoulutukseen ovat jakelussa Kelpo Kuskin sopimusasiakkaille. Tilauslomake löytyy täältä. Kelpo Kuskin tuottamat turvallisuus- ja riskientunnistamiskoulutukset nyt Read More

Road Show 2018 / Autokoulualan tulevaisuus

Etkö päässyt osallistumaan Webauto ROADSHOW kiertueelle? Ei hätää, alta pääset katsomaan tiivistettynä Kelpo Kuskin -osion. Pääaiheena on autokoulualan tulevaisuus Suomessa. Toivottavasti video herättää sinussa ajatuksia, minne ollaan menossa ja kuinka tulevaisuudessa alalla voi pärjätä. Puhumme mm. lisäarvosta, tuotedifferoinnista, myyntitaidoista, lisäpalveluista ja tuotteen haluttavuudesta. Lisäksi mukana asiaa opetuksen rakenteesta sekä opettajien jatkokoulutuksesta ja ammattitaidon kehittämisestä.

Kelpo Kuski PRO ja Webauto Road Show 2018

VALMISTAUDU MUUTOKSEEN! Miten uudessa liiketoimintaympäristössä voi tehdä kannattavaa liiketoimintaa? Vastauksia tähän ja muihin alaa koskeviin kysymyksiin tulevalla kiertueella.  Tervetuloa! Webauto Road Show: • Vantaa 26.3 • Vantaa 27.3  • Turku 28.3 • Kouvola 4.4 • Joensuu 5.4 • Kuopio 6.3 • Oulu 9.4 • Jyväskylä 10.4 • Tampere 11.4 • Pori 12.4 • Seinäjoki 13.4 Ilmoittautumiset Webautolle.

Sähköinen oppikirja uudistuu

Olemme parhaillaan uudistamassa sähköisiä oppikirjojamme. Normaalien vuosittaisten päivitysten lisäksi tulossa  pian myös paljon uutta. Nuoret lukevat oppikirjoja erityisesti älypumelimillaan. Tämän vuoksi uudistuksessa painotetaan erityisesti helppoa käytettävyyttä mobiililaitteilla.    

TULOSSA: Kelpo Kuski PRO Liikenneopettajille

Liikenneopettajien jatkokoulutuksen ja käytännöllisten työkalujen puute on jo pitkään vaivannut autokoulualaa. Vastaukseksi tähän tulemme julkaisemaan B-ajo-opetuskurssin liikenneopettajille 1.8.2018 mennessä!  

A koulutuspaketti kokonaisuudessaan ruotsiksi

Moottoripyörä oppikirja nyt ruotsiksi A –korttiluokan sähköinen oppikirja löytyy nyt myös ruotsiksi. Ruotsinkielinen oppituntimateriaalihan on ollut saatavilla jo hyvän aikaa. Nyt siis kaikki tarjoamamme sähköiset oppikirjat (A, AM120/121 ja B) saatavilla myös ruotsiksi. Ruotsinkieli päivittyy automaattisesti sähköiseen oppikirjaan, eikä autokoulun tarvitse tehdä mitään.

Verkko-oppituntikokeilu ja käänteinen opetus

– Tapa opettaa ei ole muuttunut 500 vuoteen – Jos olet liikenneopettaja olet ehkä kuullut Kelpo Kuskin verkko-oppituntikokeilusta. Kokeilu on hyvässä vauhdissa ja palaute sekä oppilailta että opettajilta on ollut positiivista.   Kokeilun perusideana on, että opiskelijat opiskelevat kurssin perusteet itsenäisesti sähköisen oppikirjan ja verkko-oppituntien avulla, jonka jälkeen kontaktiopetuksessa ratkotaan yhdessä ongelmia ja analysoidaan sekä sovelletaan tietoa.   Käänteisen opetuksen perusideaan voi tutustua lähemmin vaikkapa lukemalla tämän mielenkiintoisen artikkelin käänteisen opetuksen Read More

AM -koulutuspaketit kokonaisuudessaan ruotsiksi

A JA AM120/121 myös ruotsiksi AM 120/121-oppikirjojen ruotsinnokset ovat valmiita viikolla 9. Nyt työn alla oleva ruotsinkielinen A -oppikirja valmistuu maaliskuun aikana. Jos tarvitsette ruotsinkielisiä oppituntimateriaaleja laitathan viestiä info@kelpokuski.fi